Vertrek Nickie van der Wulp

31 januari 2017
Vertrek Nickie van der Wulp

Beste mensen,

Met veel plezier ben ik afgelopen twee jaar directeur geweest van het Korsakov Kenniscentrum (KKC). Ik ben trots op de resultaten die we hebben geboekt. Zo is het KKC er in geslaagd om een Wetenschapsraad Korsakov op te richten, die bestaat uit vijf belangrijke Korsakov-wetenschappers. Een brede, stevige wetenschapsraad, waarmee het KKC zich met recht een Kenniscentrum mag noemen.


Ook ben ik er trots op dat de Stichting Korsakov Kenniscentrum nu officieel een Vereniging is. Een vereniging met Korsakov-zorginstellingen als lid; een vereniging waarbij de leden via het bestuur de koers kunnen bepalen en zo ook in de toekomst kunnen garanderen dat kennis over zorg aan mensen met het syndroom van Korsakov wordt ontwikkeld en uitgewisseld. Alles met het doel om de leefomstandigheden van mensen met Korsakov te verbeteren.

En nu is het tijd voor een nieuwe stap. Vandaag, 31 januari 2017, is mijn laatste dag bij het Korsakov Kenniscentrum. Ik ga verder als interim-locatiemanager van Rudolf Steiner Zorg, onderdeel van de Raphaelstichting. Vanaf heden ben ik bereikbaar via het emailadres n.vanderwulp@rudolfsteinerzorg.nl.

Het KKC is nog bezig met de aanstelling van een nieuwe directeur. Totdat deze er is, zullen Wiebe van der Weide, voorzitter bestuur (w.vanderweide@saffierderesidentie.nl) en Marga ten Wolde, coordinator Korsakov Kenniscentrum (m.tenwolde@korsakovkenniscentrum.nl) mijn honneurs waarnemen.

Ik heb ervan genoten om met jullie het syndroom van Korsakov steviger op de kaart te zetten en de zorg aan mensen met Korsakov te verbeteren. Ik wil iedereen van harte danken voor de prettige samenwerking. Ik wens jullie allen het beste voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Nickie van der Wulp