Vacature psycholoog Domus Nostra

23 februari 2019
Vacature psycholoog Domus Nostra

Saffiergroep Den Haag biedt de onderstaande vacature voor GZ psycholoog aan:
Locatie: Domus Nostra
Uren: 16-36 uur
Soort: vast/tijdelijk

 

 

Wie zijn wij?
De behandeldienst van Saffier bestaat onder andere uit een enthousiaste groep (GZ-) psychologen en een psychologisch medewerker. Daarnaast bestaat de dienst uit een grote medische vakgroep (specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten en een physician assistant). En behoren tevens vakkundige fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, een dans- en bewegingstherapeut en maatschappelijk werkers tot de behandelaren. De professionals van deze behandeldienst werken verspreid over de verschillende locaties en afdelingen en werken nauw samen met de zorgteams. Als behandelaar kun je te maken krijgen met diverse doelgroepen, zoals chronische somatiek, psychogeriatrie, geriatrische revalidatiezorg en niet aangeboren hersenletsel.

Voor ons expertise centrum voor Korsakov, Domus Nostra zijn wij per direct op zoek naar een (GZ-) Psycholoog.

In Domus Nostra wordt zorg gegeven aan bewoners met Korsakov, of een daaraan gerelateerde stoornis. Het zijn allen bewoners met cognitieve stoornissen, bij sommige bewoners staan gedragsstoornissen op de voorgrond of is er sprake van psychiatrische comorbiditeit. Uitgangspunt hierbij is de empathisch directieve benadering, een door Saffier ontwikkelde methode om mensen met Korsakov zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Domus Nostra is een inspirerende werkomgeving, waar eigen initiatief, eigen verantwoordelijkheid, reflectie en teamgeest belangrijke waarden zijn om hier invulling aan te geven.

Wat ga je doen als GZ- psycholoog?
Je werkt nauw samen met alle verschillende disciplines vanuit een multidisciplinair (behandel-) team. Tot je taken behoren o.a. het uitvoeren van (neuro-) psychologische diagnostiek en het behandelen en begeleiden van bewoners vanuit een cognitief gedragskader. Binnen de doelgroep Korsakov bereiden we ons voor op het verkrijgen van een Topcare label Korsakov. Je levert een bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek passend bij het Topcare Label. Je zorgt voor deskundigheidsbevordering door middel van klinische lessen, maar ook training on the job en levert een bijdrage aan ontwikkelingen binnen de vakgroep psychologie.
Voor meer informatie bel je met Annemiek Wijma (GZ psycholoog) op 070-4470373 of 06-30447089. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Past dit bij jou?
Je hebt de opleiding tot GZ psycholoog afgerond. Daarnaast heb je aantoonbare affiniteit met chronische complexe zorg en Korsakov cliënten in het bijzonder.
Je hebt ervaring in het ondersteunen van teams en vaardigheden om intensief multidisciplinair samen te werken en op alle niveaus te communiceren. Dit doe je met een grote mate van tact en invoelend vermogen. Tevens heb je belangstelling om een bijdrage te leveren aan onderzoek. Sluit dit aan bij jou, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt ingeschaald volgens de cao VVT. De functie is aanvankelijk voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Binnen de formatie is er ruimte voor 36 uur per week. De mogelijkheid bestaat om dit fulltime of in deeltijd in te vullen. Wij gaan hier graag over met jou in gesprek.

Saffier heeft ook een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een fietsplan, kan je een laptop met korting aanschaffen, en kan je je met korting verzekeren via een collectieve verzekering via Centraal Beheer. Ook kan je sporten met korting via bedrijfsfitness. Wil je even lekker ontspannen, dan is er het BedrijfsCultureel Abonnement met allerlei leuke uitjes en activiteiten en bieden we een kortingskaart Sauna. Heb je de wens en de mogelijkheden om je verder te scholen dan denken we graag met je mee hoe je dit zou kunnen doen.

Solliciteren?
https://www.saffiergroep.nl/werken-en-leren/vacature/gz-psycholoog-5612