Geslaagd tuinfeest bij Anton Constandse in Den Haag

12 september 2017
Geslaagd tuinfeest bij Anton Constandse in Den Haag

Zaterdag 26 augustus j.l. organiseerde Locatie Zeerust van Stichting Anton Constandse in Den Haag het jaarlijkse tuinfeest! Hieronder volgt een korte impressie.

 

 

Het jaarlijkse tuinfeest van Zeerust werd weer een fantastisch feest door het mooie weer en veel mensen die het feest bezochten, zowel familie, cliënten en personeel van andere werkeenheden en het bureau en externen. Het tuinfeest had het thema” Brazilië” en de tuin was zoveel mogelijk versierd met groen gele vlaggetjes en versieringen.

De sfeer was heel ontspannen en er werd enthousiast deel genomen aan alle activiteiten.
Het was ontzettend leuk om te zien dat bij de merengue en salsa workshop het gehele grasveld gevuld was met iedereen die hieraan meedeed en enthousiast aan het dansen was. De loterij was dit jaar enorm, er werden veel loten verkocht, met als hoofdstuk een nieuwe, mooie mountainbike, die geschonken werd door een leverancier van Zeerust en per veiling werd verkocht.
Het omarmen van het Congo project en Migrascoop door Zeerust had tot gevolg dat er heerlijke hapjes waren, die door hen persoonlijk waren gemaakt.
De producten van ’t Koetshuis, die tot in detail verzorgd werden en met aandacht gemaakt waren vonden gretig aftrek en iedereen was hier vol lof over en terecht.

Kortom een geslaagde middag en iedereen heeft genoten.
Wij kijken al uit naar volgend jaar, weer op de laatste zaterdag in augustus, 25 augustus 2018.

Cliënten & collega’s van Zeerust te Den Haag