Symposium Rock your Brains: woensdag 26 juni 2019 Rotterdam

27 februari 2019
Symposium Rock your Brains: woensdag 26 juni 2019 Rotterdam

Op woensdag 26 juni 2019 organiseert Korsakovcentrum Slingedael van Lelie zorggroep in samenwerking met het Korsakov Kenniscentrum het symposium:
Rock your Brains: muziek en beweging bij het syndroom van Korsakov en overige hersenaandoeningen
Adresgegevens: Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

 

 
Inhoud van het symposium Rock your Brains
Centraal staan de werking en invloed van muziek in en op ons brein, speciaal bij mensen met hersenaandoeningen zoals het syndroom van Korsakov. ’s Ochtends kunt u luisteren naar boeiende lezingen, ’s middags volgt u workshops naar keuze. Ook zijn er posterpresentaties.
Sprekers zijn dr. Rebecca Schaefer, hoofd van het Music, Brain, Health & Technology lab en docent Gezondheids- en Klinische Neuropsychologie (Universiteit Leiden), dr. Martine van Zandvoort, klinisch neuropsycholoog en universitair hoofddocent (Universiteit Utrecht en UMC Utrecht) & dr. Cyrille Ferrier, neuroloog (UMC Utrecht) en dr. Jan Wijnia, specialist ouderenzorg (Korsakovcentrum Slingedael).
Dagvoorzitter is prof. dr. Albert Postma, hoogleraar Klinische Neuropsychologie (Universiteit Utrecht) en hoofd van het Memory & Space Lab. Albert Postma is tevens verbonden aan Korsakovcentrum Slingedael (Topcare) als hoofd van de onderzoekscommissie.

Het symposium is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig of persoonlijk geïnteresseerd is in het syndroom van Korsakov. Kennisdeling staat voorop!
Accreditatie wordt aangevraagd.

Programma
9.00 uur    Inloop met koffie en thee
9.15 uur    Aanvang programma
16.00 uur  Afsluiting programma
16.15 uur  Hapje en sapje

Het definitieve programma volgt binnenkort.

Kosten:
€ 100 voor leden van het Korsakov Kenniscentrum, € 200 voor niet-leden en € 50 voor studenten.
Let op: studenten melden zich aan via info@korsakovcentrum.nl.

U kunt zich hier aanmelden!