Art The Hague Symposium Kunst & Korsakov op 3 oktober 2019

26 september 2019
Art The Hague Symposium Kunst & Korsakov op 3 oktober 2019

Saffier organiseert op donderdag 3 oktober 2019 een bijzonder symposium over het positieve effect van kunst op de ontwikkeling van mensen met het syndroom van Korsakov. Speciaal voor vaktherapeuten, zorgprofessionals, kunstliefhebbers en andere geïnteresseerden.
Locatie: de kunstbeurs Art The Hague in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag


Op 15 september wordt het inschrijftarief voor het symposium KUNST & KORSAKOV op donderdag 3 oktober verhoogd naar € 85,00. Tot die datum is de entree slechts € 75,00, inclusief een uitgebreide lunch, een gezellige afsluiting met vakgenoten en gratis toegang tot de kunstbeurs Art The Hague.
Meld u dus nu aan voor dit bijzondere symposium voordat de prijs wordt verhoogd!

Beleef het positieve effect van kunst op de ontwikkeling van mensen met het syndroom van Korsakov, door interessante lezingen en interactieve workshops. Renate Volkert, werkzaam als kunstzinnig therapeut bij Saffier, vertelt over haar bijzondere ervaringen door toepassing van kunst. René ter Horst belicht de invloed van kunst op het revalidatieproces van mensen met hersenletsel. De dames Inge Oosterveld en Regina Magnus bekijken het syndroom van Korsakov middels Laban bewegingsanalyse en Wil Uitgeest bespreekt de werking van kleur.

De onderwerpen van de lezingen en de vijf workshops kunt u terugvinden op de website van Saffier. Iedere symposiumbezoeker kan maximaal twee workshops selecteren. Bij aanmelding dient een keuze gemaakt te worden. Om 15.00 uur wordt het dagprogramma afgerond met muziek en een hapje en sapje op de beursvloer van kunstbeurs Art The Hague, die tot 21.00 uur geopend is en die voor de symposiumbezoekers gratis toegankelijk is. 

Het volledige programma en aanmelden treft u hier aan

Het symposium KUNST & KORSAKOV wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatie van Art The Hague en Bureau Enthoven Communicatie.