Art The Hague Symposium Kunst & Korsakov op 3 oktober 2019

23 juli 2019
Art The Hague Symposium Kunst & Korsakov op 3 oktober 2019

 

Saffier organiseert op donderdag 3 oktober 2019 een bijzonder symposium over het positieve effect van kunst op de ontwikkeling van mensen met het syndroom van Korsakov. Speciaal voor vaktherapeuten, zorgprofessionals, kunstliefhebbers en andere geïnteresseerden.

 

Dit eenmalige symposium vindt plaats op donderdag 3 oktober 2019 tijdens de kunstbeurs Art The Hague in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag en er is ruimte voor 150 gasten. De accreditatie (PE punten) voor dit symposium is aangevraagd.

Programma en aanmelden:
Het programma start om 09.30 uur en heeft een divers karakter. De deskundige sprekers zijn Renate Volkert, René ter Horst, Inge Oosterveld, Regina Magnus en Wil Uitgeest. Hun lezingen worden afgewisseld met twee mini-workshops, waarbij het thema KUNST & KORSAKOV centraal staat, ook in de vorm van muziek en dans.

Tussen 15.00 en 16.00 uur wordt het symposium op informele wijze afgesloten en kunnen de symposiumbezoekers met andere geïnteresseerden nog even napraten. Het is ook mogelijk om aansluitend de kunstbeurs Art The Hague gratis te bezoeken.

Binnen enkele weken zal het complete programma op de website van Saffier www.saffier.nl geplaatst worden en kunt u zich via die website aanmelden. Voor info kunt u ook mailen naar ArtTheHague@saffiergroep.nl