E-learning module Wetgeving en Financiering ouderenzorg

27 december 2017
E-learning module Wetgeving en Financiering ouderenzorg

Sinds 1 januari 2015 valt de zorg aan ouderen en chronisch zieken onder verschillende wetten. Het is soms lastig om over dit onderwerp goed op de hoogte te blijven. Wil je er toch iets meer van weten? Het van Kleefinstituut en ZonMw hebben een e-learning module 'Wetgeving en Financiering ouderenzorg’ ontwikkeld. De module is gratis te volgen. Aan de hand 17 vragen wordt basiskennis aangereikt over hoe de wetten Wmo, Zvw en de Wlz werken.

 


Voorkennis:
Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat:
Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij er wat van leert.

Duur:
Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie:
Voor deze module kun je (nog) geen accreditatiepunt halen.

Link naar de e-learning module: Wetgeving en Financiering ouderenzorg