Uitnodiging leden ALV vrijdag 24 maart in de Meern

31 januari 2017
Uitnodiging leden ALV vrijdag 24 maart in de Meern

De datum van de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Korsakov Kenniscentrum is bekend.
Noteer 24 maart 2017 alvast in uw agenda! Als uw zorginstelling lid is van de vereniging, bent u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De eerste ALV zal gehouden worden op 24 maart 2017 van 15u tot 18u in de Autogrill Meerndijk 59, De Meern. Tijdens deze eerste ALV zullen de leden het nieuwe bestuur kiezen. De nieuwe bestuursleden worden voorgedragen door het huidige bestuur.

Gezien dit heugelijke feit van de eerste ALV willen wij het formele karakter combineren met een kort inhoudelijk programma en een gezamenlijke borrel.
Het formele gedeelte betreft een terugblik van het Korsakov Kenniscentrum, de plannen voor de toekomst en het benoemen van het nieuwe bestuur.
Het informele gedeelte bestaat uit sprekers uit de diverse sectoren van de Korsakovzorg en de voorzitter van de Wetenschapsraad.
Het definitieve programma met agenda volgt binnenkort op onze site.

Als uw zorginstelling lid is van Vereniging KKC, dan kunt u zich aanmelden voor de ALV. Is uw instelling nog geen lid, zorgt u er dan voor dat het bureau op tijd beschikt over de lidmaatschapsovereenkomst getekend door de raad van bestuur van uw zorginstelling. Als deze voor 20 maart 2017 op het bureau aanwezig is, bent u van harte welkom op de ALV.  

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de eerste ALV van Vereniging Korsakov Kenniscentrum op 24 maart 2017 van 15u tot 18u in de Autogrill Meerndijk 59, De Meern.