Stichting Anton Constandse

Locatie: Zeerust

Westvlietweg 148
2495 AG Den Haag
T: 070-4155218
https://stichtingantonconstandse.nl/locatie/zeerust/

Zeerust: beschermd wonen aan de Vliet.

Zeerust staat op loopafstand van Voorburg en Rijswijk. Het prachtige pand ligt aan de Vliet en ademt de sfeer van vervlogen tijden. Hier wonen hoofdzakelijk mensen met het syndroom van Korsakov-Wernicke.

De woning:
Zeerust heeft ruimte voor 18 bewoners. De meesten wonen in het pand zelf. Daar zijn 14 eenpersoonskamers en een tweepersoonskamer. Op het terrein van Zeerust staat bovendien een tuinmanshuisje, bedoeld voor twee bewoners. Op uw eigen kamer kunt u zich rustig terugtrekken, maar er is ook ruimte voor gezelligheid: in de twee huiskamers of in de eetkamer. Zeerust heeft bovendien een parkachtige tuin en moestuin om in te zitten of doorheen te wandelen.

De ondersteuning:
Iedereen wil een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Voor mensen met het syndroom van Korsakov-Wernicke is dat een extra uitdaging, maar u staat er niet alleen voor. De medewerkers van Zeerust spelen heel gericht in op uw behoeften en mogelijkheden. Zij zorgen voor intensieve ondersteuning, gerichte training en hulp bij zelfstandig functioneren. Daginvulling krijgt speciale aandacht. U kunt bijvoorbeeld terecht in het voormalige koetshuis van Zeerust. In dit activiteitencentrum is altijd iets te doen, samen met uw medebewoners. Natuurlijk organiseert Zeerust ook speciale dagen, zoals het jaarlijkse tuinfeest voor familie, bekenden en andere belangstellenden.


Meer informatie of aanmelden?
Bel voor meer informatie servicebureau cliëntsupportzaken via telefoonnummer 070 308 20 90. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wilt u zich aanmelden? Kijk dan op de website bij ‘aanmelden’