Handreiking kennisagenda Beekbergen

Datum: 17 Juli 2019

Samen werken aan kennisdeling en onderzoek!

13.30 – 17.00 uur
Atlant, locatie Markenhof, Kuiltjesweg 1, 7361 TC Beekbergen

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële overhandiging van de Kennisagenda Korsakov aan de heer Theo van Uum, directeur Langdurige Zorg van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


Naast de overhandiging van de Kennisagenda nemen wij u deze middag ook mee in verschillende presentaties rondom onderzoek; hoe ontstaat onderzoek vanuit de praktijk, hoe wordt het geborgd in de praktijk en hoe geef je invulling aan de vervolgvraag. Aansluitend tonen wij onder het genot van een hapje en een drankje een expositie met posterpresentaties van (lopende) onderzoeken.

Programma
13.30    Ontvangst
14.00    Welkom
            Thijs Houtappels – bestuurder Korsakov Kenniscentrum en bestuurder Atlant
14.20    Presentaties over kennisontwikkeling, implementatie en vraagontwikkeling in de praktijk met een Rondleiding Dag Activiteiten Centrum
            Atlant
15.30    Officiële overhandiging Kennisagenda aan de heer drs. Theo van Uum, directeur Langdurige Zorg van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
            Prof. dr. Roy Kessels – voorzitter Wetenschapsraad Korsakov Kenniscentrum en Hoogleraar Neuro- en Revalidatiepsychologie Radboud Universiteit
16.00    Expositie van posterpresentaties: onderzoek in de praktijk onder het genot van een hapje en een drankje
17.00    Einde programma